Pantheon Hotel este un grup hotelier ce include 5 locatii pe litoralul Romanesc si la munte, in statiunile Poiana Brasov si Ranca. Va asteptam in Constanta la Hotel London, o locatie situata in centrul orasului cu acces rapid atat la statiunea Mamaia cat si in centrul vechi. Tot pe litoral, Hotel Academy va asteapta in Venus alaturi de intreaga familie. Hotel Venus este dedicat si stagiilor de pregatire sportiva, in special pentru sporturile de contact. Langa Venus, Hotel Romanta va intampina in Neptun, la 250 metri de gara, 1 km de centrul statiunii si la 450 metri de plaja "La Steaguri".

 

La munte, ne gasiti in Ranca unde detinem Cabana Condor, o unitate unde beneficiati de tot confortul necesar. Pentru pasionatii sporturilor de iarna, am deschis o locatie in Poiana Brasov, in centrul statiunii, langa Hotel Alpin si in imediata aproiere a partiei de ski. Va asteptam la Cristal Frost in Poiana Brasov.

 

Ne vedem la munte sau la mare, indiferent de anotimp, reteaua noastra hoteliera si de cabane va asteapta tot timpul anului.